Ontspannen

Relaxfauteuil

Relaxfauteuil kopen? Kies voor vakmanschap en kwaliteit

De relaxfauteuils die bij Doornekamp Wonen beschikbaar zijn, zijn afkomstig uit een gerenommeerde Nederlandse Meubelfabriek die bekend staat om de innovatieve ontwerpen en ergonomische oplossingen.

De stoelen zijn het resultaat van een combinatie van ambachtelijk handwerk en geavanceerde technologie. De elektrische motoren in de stoelen zijn afkomstig uit Duitsland, u bent dus verzekerd van Duitse degelijkheid en hoge kwaliteit.

Plan een afspraak >
Relaxfauteuil

Gezond

zitten

Gezond zitten met een relaxfauteuil

Als we zitten, is het belangrijk om dit zo goed mogelijk te doen. Zitten is een grotere belasting voor ons lichaam dan staan of lopen. Het is daarom verstandig om aandacht te besteden aan goed zitten. En te investeren in een zitmeubel van hoge kwaliteit. Door het lichaam zo goed mogelijk in de natuurlijke vorm te ondersteunen, heeft uw lichaam de meest ideale zithouding.

Ook is het belangrijk om zo veel en gemakkelijk mogelijk van zithouding te veranderen. Wanneer u kiest voor een relaxfauteuil met verstelmogelijkheden kunt u uw zithouding steeds aanpassen. Ook het zorgvuldig afstemmen van de juiste zithoogte, diepte, armleuninghoogte en zithoek op uw lichaamsbouw is van belang. Hierdoor zult u minder lichamelijke klachten ervaren en meer genieten.

Bezoek

onze showroom

Probeer relaxfauteuils uit in onze showroom

Er is een ruime diversiteit aan producten en ieder model beschikt over vele opties, hierdoor kunt u als het ware uw persoonlijke relax-fauteuil samenstellen.

In onze relaxstudio kunt u een groot aantal soorten fauteuils bekijken en testen welke kleur, welk materiaal en welk model het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen. U bent van harte welkom.

Wilt u er zeker van zijn dat er een adviseur beschikbaar is om uw wensen te inventariseren en de verschillende mogelijkheden met u door te nemen?  Dan is het aan te raden om vooraf even een winkelafspraak in te plannen via 0174 – 285 000 of info@doornekampwonen.nl.

We komen ook graag bij u langs met diverse fauteuils voor een goed advies, bel of mail ons dan maken we aan afspraak.

Plan een afspraak >
showroom relaxfauteuils

Fauteuil

De Twice

De Twice fauteuil

De Twice relaxfauteuil is de meest luxe stoel in ons assortiment. Dit model wordt standaard geleverd met elektrische bediening door middel van drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in ‘hart-balans’ stand te bewegen.

Deze ‘hart-balans’ functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, dit wordt als zeer rustgevend en comfortabel ervaren.

De Twice is in verschillende kleuren stoffen en leder. Ook is de fauteuil beschikbaar met een andere schijf of stervoet van leer, rvs, aluminium, zwart, verchroomd, gebeitst.

De stoel is leverbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL, waarbij de zithoogte en zitdiepte verschilt ten opzichte van de standaard maatvoering. Dit maakt de Twice geschikt voor mensen van iedere lengte. Wanneer u op zoek bent naar een relaxfauteuil voor kleine mensen of een relaxfauteuil voor lange mensen, dan is dit model echt iets voor u.

team-image
team-image
team-image
team-image
team-image

Sta

op stoel

Als optie kunnen vele Twice fauteuils geleverd worden met een sta-op functie. De sta-op functie is een ondersteuning bij het opstaan. De aanvangsprijs voor een sta op stoel met elektrische bediening is € 1.390,–

Door middel van een of meerdere motoren beweegt de relaxfauteuil met u mee en ondersteunt bij het opstaan. De stoel gaat dan omhoog en kantelt iets naar voren, waardoor het opstaan soepeler gaat. Met een sta op stoel komt u gemakkelijk in en uit uw stoel.

Klassieke

relaxfauteuil

Ook onze klassieke relaxfauteuil beschikt standaard over een sta-op systeem. Alle fauteuils zijn voorzien van motorische verstelling voor de rugleuning en voetenbank en biedt u alle steun die u nodig heeft. Daarnaast beschikt u over een sta-op hulp indien u dit wenst.

Ook is het mogelijk de klassieke fauteuil helemaal naar uw wensen vorm te geven. U kunt de rug en armleuningen in deze collectie zelf kiezen, zodat u uw eigen fauteuil samenstelt.

F5-300-arm-50

Fabulous

Five

De New Fabulous Five relaxfauteuil

The New Fabulous Five is ten opzichte van de Twice de iets eenvoudigere variant. Maar ook dit zitmeubel is geheel naar wens samen te stellen. U kunt kiezen uit 5 ruggen, 5 draaiarmen en 3 armen met doorlopende zijden. Ook kunt u bij de draaifauteuils kiezen uit maar liefst 15 verschillende voeten.

In de basis heeft The Fabulous Five een manueel relaxsysteem waarmee u de fauteuil handmatig versteld. De rugleuning is verstelbaar door middel van een hendel en het bedienen van de voetensteun gebeurt door gewichtsverplaatsing.

Wilt u liever een elektrische relaxstoel? Dan is er ook een model met twee motoren, in combinatie met een sta-op functie.

Plan een afspraak >