Persoonlijk

Interieurplan

interieurplan

Persoonlijk

interieurplan

Onze binnenhuisadviseurs helpen u graag met een persoonlijk interieurplan

Een interieur is maatwerk. De meubels, kleuren en stijl zijn een afspiegeling van uw gevoel en levensstijl. Bij Doornekamp Wonen kunt u terecht voor de aanschaf van meubels en woonaccessoires, maar daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk interieurplan voor u maken.

Om u zo goed mogelijk van advies te voorzien, raden we aan om een plattegrond van de woonruimte en enkele foto’s van de ruimte mee te nemen. Zo kan de interieuradviseur rekening houden met de afmeting, maar ook met de lichtinval.

In de showroom kunt u kiezen welke meubels, accessoires of verlichting u wilt en vanzelfsprekend kunt u nieuwe meubels combineren met huidig meubilair dat u graag wilt behouden.

We nemen alles tot uitvoerig met u door: indeling, lichtval, wanden en vloer. Zo ontstaat een interieur op maat. Indien u wilt, kunnen wij alles bij u thuis op locatie de ruimte afstylen.  Zodra de meubels zijn geleverd, komt er een interieurstylist bij u langs met diverse woonaccessoires en (wand)decoratie om de ruimte verder aan te kleden. Dit vormt de finishing touch om van uw huis een fijn thuis te maken. Alles vrijblijvend bij u in huis.

Plan een afspraak >

Gehele

realisatie

Realisatie schilderwerk, stucwerk en meer

Is uw woning toe aan vernieuwing? Dat u bij Doornekamp Wonen terecht kunt voor een ruim assortiment aan meubels en decoratie wist u misschien wel. Maar wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor de gehele realisatie van een interieur metamorfose?

We werken hiervoor samen met een ervaren team van zorgvuldig geselecteerde vaklieden: aannemer, schilder, stukadoor. Stuk voor stuk specialisten met passie voor hun vak. Zo bent u er zeker van dat de planning naadloos op elkaar is afgestemd en tot volle tevredenheid opgeleverd. Indien gewenst kunnen wij deze planning geheel gratis voor u verzorgen.

Met onze totaalaanpak heeft u geen omkijken naar het schilderwerk, het leggen van nieuwe vloeren, tot het ophangen van de raamdecoratie en de afstyling. Wij zorgen voor de oplevering.

Conform een gedetailleerde offerte, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Neem contact op >
interieur realisatie

Contact

Profiteer van onze jarenlange deskundigheid en ervaring op het gebied van interieur. Onze interieuradviezen zijn geheel gratis. Belt u voor een afspraak?

Plan een afspraak >

Verschillende

Woonmerken

Veel verschillende woonmerken onder één dak

Hoe fijn is het, wanneer u de complete inrichting van uw woonkamer op één plek kunt uitkiezen? We hebben vele bekende, hoogwaardige merken in huis. Zoals Oláv Home dat een luxe sfeer in huis brengt. Of het merk Duran dat chique, uniek en tijdloze elementen gebruikt, voor lampen, marmeren salontafels, meubels en accessoires.

Maar ook voor de woonmerken:  Keijser & Co, Baan, Inno zitmeubelen, ARTE, Bocx Interiors, Brinker, Desso, Gert Snel, Vidato, RB  Collection, Charlie’s woonwensen, De Toekomst, Mulleman, Hofstede Raanhuis en BKS Maatwerk kunt u bij ons terecht.

Staat uw favoriete woonmerk er niet bij? Dan kunt u altijd even mailen of bellen om te horen of wij dit merk in ons assortiment hebben.

Neem contact op >